Arkiv

Sök

måndag 22 november 2010

Jaa..

Nu har jag lyckats bocka av åtminstone 3 punkter på min lista över dagen, jag har bäddat om och städat, jag har ätit lunch (haha) och jag har vart hos tandläkaren och bokat tid. Matten tar jag imorgon och boken läser jag efter träningen ikväll. Så nu hade jag tänkt baka lite lussekatter, skulle ju inte sitta helt fel, eller vad säger ni?!

Ja, så får det bli, ska slänga ihop en deg nu med detsamma! Nu är det renbäddat i sängen och det löser ljus på skrivbordet och adventsstjärnan får, precis som förra året, agera sänglampa på nattduksbordet. Nu känns det verkligen som att det är lite julkänsla i mitt rum i alla fall, och dessutom har jag kommit på en liten idé på en adventskalender som jag ska ha här i bloggen. Kul med nya idéer!

Har varit riktigt skönt att vara ledig idag, långhelg är ju aldrig fel!

Hoppas ni också haft en skön, mysig dag, och att snön får stanna! Puss&Kram!

 Stjärnans, som står på nattduksbordet, konturer ville inte riktigt komma med på webcam-fotot, men live är det jättemysigt i alla fall! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar