Arkiv

Sök

torsdag 4 november 2010

Jaa, håret ÄR faktiskt huvudsaken!


Ge mig lite längre hår!
Jag får ju ingen ordning på det, haha, antingen måste jag duscha och göra iordning det från scratch varje gång, men jag har dragit ner lite på duschandet då mitt hår inte mår bra av att bli tvättat var och varannan dag. Fast i och för sig, det räcker ju med att bara blöta det för att få ordning på det.. I alla fall, i förrgår körde jag hårinpackning, så nu är det mjukare än det någonsin, och har jag köpt schampo och balsam som ska hjälpa till att platta ut håret, för jag är måttligt trött på de lockar jag haft ett bra tag nu, eller ja, numer är det ju mer vågigt.. Jaja, jag blir väl nöjd någon gång i framtiden, haha.

3 kommentarer:

 1. men du har ju jättefint hår lilla du :*

  SvaraRadera
 2. ibland, haha ;) DU däremot, DU HAR SUPERFINT HÅR!! :D :*

  SvaraRadera
 3. hahah homer spräckte precis tröjan xD31 december 2010 16:09

  detta är ett rim bara för dig; om ulla har superfint hår vill jag ha superfina tår :D

  SvaraRadera