Arkiv

Sök

måndag 22 november 2010

Inga lussekatter

Det blev inga lussekatter förut, för vi hade ingen jäst hemma. Lite synd då jag blev väldigt sugen på det nu när jag planerade att baka, men får väl köpa jäst imorgon. Funderar även på att köpa ett sådant där paket med färdigmix, bara för att testa skillnaden. Och så blir det ju extra många då också, eftersom vi bara har en påse saffran hemma, och då blir det bara en halv sats.. Men vi får väl se, det beror lite på om jag stannar i stan och väntar på mamma och mormor, eller om jag åker hem emellan. Ska nämligen till Göteborg imorgon igen, mormor ska till hospice, och jag ska hålla mamma sällskap i bilen. (Och påminna henne om det behövs tankas, för det har hon nooll koll på, haha)

Imorgon, tisdag, bär det ju då av till skolan igen, men eftersom det är DLG open på onsdag (och jag tror att vi bara har 2 lektioner?) så blir den här skolveckan inte alls särskilt lång. Rätt skönt, när man inte känner sig riktigt på topp!


Innan träningen förut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar