Arkiv

Sök

torsdag 11 november 2010

Imorgon är det fredag!

Jag ser fortfarande ungefär lika bitchig ut, haha, eller business-woman som Lovisa sa... Men nu ska jag ta tag i livet även för den här eftermiddagen/kvällen, ska byta om till myskläder, sätta upp håret och plugga lite matte. Sedan ska jag prismärka de kläder som jag ska sälja på loppisen på lördag. Tänk att det ska vara något att göra varenda jävla eftermiddag.. Jag blir så trött. Men det blir en tidig sänggång ikväll med, jag märkte hur skönt det var att gå och lägga sig 21:00 igårkväll, så det lär jag göra om! Och så ska Sofia ringa mig senare, vi ska planera lite inför imorgon då vi troligtvis ska gå på parketten/maskerad.. Okej, byta om och fylla på glaset med julmust, laddar inför en härlig kväll! Ciao.

4 kommentarer:

 1. du var ju snygg idag ju :))! & Agnes... sluta svär!

  SvaraRadera
 2. Du är inte allt bitchig men tack för samtalet..är du kvar? :)

  SvaraRadera
 3. U: haha, tack och ja jag får nog försöka minska lite på svordomarna ;)

  SvaraRadera
 4. Sofia: haha, nej jag är väl inte det, men erkänn att jag såg lite bitchig ut på den bilden i förra inlägget ;) och jag är kvar ja :D

  SvaraRadera