Arkiv

Sök

måndag 15 november 2010

Ich bin müde!

Japp, översättningen är att jag är trött, och det har stämt nästan hela dagen. Eller ja, jag var faktiskt pigg i morse.. Har i alla fall vart hemma från skolan i 45 minuter nu, och kom nyss på att jag inte ha riktigt koll på vart min mobil är.... men förhoppningsvis ligger den antingen i mitt skåp eller i Lovisas, ingen idé att hetsa upp sig ännu.

Nu ska jag strax äta, lasagne tror jag minsann, ska bli mumsigt! Och klockan 19:00 är det afrodans/yoga, och idag håller vi tummarna för en hel timma med yoga, vore intressant att testa på! Men ja, vi hörs säkert lite senare ikväll innan jag går och lägger mig, nu ska jag läsa lite bloggar och hoppas på att Lovisa kan svara på mina desperata meddelanden om mobilen på facebook, haha!

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar