Arkiv

Sök

söndag 28 november 2010

I minnet finns du alltid kvar!

När jag var i Götene idag köpte jag mig en mörkgrå velourdress och ett par vinterstövlar. Inhandlade även lite julklappar, så vi kan väl komma överens om att jag varit en ganska duktig shoppare idag? Jag menar, det var ju exakt de sakerna jag kom överens med mig själv om att jag behövde köpa. Har inte köpt något onödigt gojs, utan bara de saker som jag skulle köpa. Duktigt av mig!

Och att jag påbörjat julklapparna känns också bra, det är ju för schöen mindre än en månad till jul! Men gud vad mysigt det är! Och med all snö också, det är ett riktigt vinterland vi fått. Enda punkten jag inte hann pricka av på dagens lista var att gå ut och bygga på min snögrotta, men får väl ta det en annan dag..

Morgondagen bjuder på skola, efter det ska jag och två av mina kusiner gå till mormor och fika, känns som att hon behöver lite sällskap, och att släkten måste hålla ihop när det händer jobbiga saker.Suddiga bilder på min mysdress, och mig. Jag älskar min lugg! :)

4 kommentarer:

 1. du är så grymt fin i lugg agnes:) passar dej superbra!:D
  hoppas allt e bra med dej o det funkar bra i skolan:)
  (vi får träffas nån dag o så kan du få den där LW planschen, om du vill ha den så klart:D)
  Kram på dej<3

  SvaraRadera
 2. sv. Jo allt är bara bra med lilla jag. Så sjukt stressad bara... så mycket nu innan jul o allt:)
  Det låter som en jättebra idé:D vi får höras om det på lovet(kanske nästa år, låter som en evighet...:/) puss på dej<3

  SvaraRadera
 3. danke danke, och ja vi kan ju alltid ta en fika på jullovet? :D puss! <4

  SvaraRadera