Arkiv

Sök

torsdag 18 november 2010

I biblioteket

Jag håller till i bibblan just nu, sitter och väntar på Sofia och är godissugen...fast jag har redan ätit en kaka och godis, så jag borde väl vänta tills imorgon då det är fredag istället. Eller kanske åtminstone tills när vi kommer till yrkeslivsmässan, för där lär det förhoppningsvis finnas godis!

Jag slutade egentligen 12:15 idag, men stannade kvar och åt lunch med Lovisa, och sedan bestämde jag mig för att vänta på Sofia också, då vi ju ändå ska åka samma buss till mässan sen, jag insåg att jag inte skulle få så mycket tid hemma ändå, så då kunde jag lika gärna sitta kvar här och slappa/plugga. Och det var faktiskt rätt mysigt att bara sitta här och ta det lugnt!

Idag har vi också fått köpa skolkatalogen, och jag har haft utvecklingssamtal, och det såg mycket bra ut och ligger på högsta betyg i de flesta ämnen, vilket känns bra, då slipper jag kämpa med prestationsångest också.

Nu kommer nog Sofia strax, hon slutar om 5 minuter, så vi hörs när vi hörs bloggen! CIAO.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar