Arkiv

Sök

tisdag 30 november 2010

Hemma!

Kom nyss hem från en sväng i staden där jag och mamma handlade mat och hälsade på mormor. Köpte mig en chokladtomte, en chokladkalender, pepparkaksdeg och en deodorant, ja bara nödvändiga saker helt enkelt...!

Imorgon är det redan onsdag, och dessutom den 1 december, vilket betyder att julen är på ingång och jag drar igång min julkalender, ska bli kul att testa, även om den kanske inte ligger på världens högsta nivå. Annat som händer imorgon är att jag ska till tandläkaren och laga min tand som jag bet sönder för några veckor sedan, och så ska det lämnas in en engelskaläxa och pluggas till ett historiasamtal på torsdag, och dessutom är det sista omgången med aerobics innan avslutningen på måndag nästa vecka.. Men det ska nog hinnas med alltihop, jag brukar ju vara så bra på att planera, haha.. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar