Arkiv

Sök

lördag 20 november 2010

Hej lördag!

Kom nyss hem från släktkalas i stan. Har ätit så mycket att jag nästan spricker, och lekt med världens sötaste bebis, supergullig verkligen!

Innan dess var jag och mamma i Göteborg en stund, hälsade på R och mormor på Hospice, mormor behöver få lite annat att tänka på, och lite stöd för att inte gå in i väggen när R går bort, så vi måste ju visa att vi finns vid hennes sida. Idag var det lättare att se R också, även om det har förvärrats en del, men nu har han i alla fall inte lika ont längre (han får mer smärtstillande) så det känns ju bättre åtminstone.

Imorgon ska jag träffa A och kolla i skolkatalogen! Haha, det är standard det!

2 kommentarer:

  1. mysigt med släktkalas :) Och det är så himla synd det med Ralph, finns som du vet! haha, skolkatalog (y) puss

    SvaraRadera
  2. jag vet, och jag är så otroligt tacksam U!<3
    haha, japp, den är viktig ;) puss

    SvaraRadera