Arkiv

Sök

tisdag 9 november 2010

HAHA!

Tänk er min rubrik med den klang som Nelson i The Simpsons alltid har. Så att det blir ett "HA, där fick du!" Så har jag skrattat åt den här eftermiddagen/kvällen och framförallt åt mig själv! Jag tänkte att jag skulle få lite skolarbete gjort, men tji fick jag, för jag har inte gjort ett piss. Jag har bara legat under täcket och chillat, hängt vid datorn och nu senast kollat på TV och blött näseblod, MYSIGT!

Men desto mer blir det att göra imorgon på studiepasset, så då ska jag vara riktigt, äckligt effektiv!! Jag lovar mig själv på hedersord att jag ska jobba så pennan ryker och tills jag är nöjd med min insats!

Och så har jag så innihelvetes ont i min förbannade helvetes fotjävel! Fan, vad den värker!

Och mamma påstår att jag börjat svära mer.. Vad är det om liksom?

3 kommentarer:

  1. LOVISAMASTEROFFTHEWORLDJOHANSSON10 november 2010 09:18

    Synd att du inte kommer få något gjort på studiepasset heller ;) vi får ha det mysigt med Anneli och engelska HELA dagen istället!

    SvaraRadera
  2. SNYFT, VA STOLT JA BLE ATT RELATERADE TILL SIMPSONS I BLOGGEN :'D

    SvaraRadera