Arkiv

Sök

söndag 7 november 2010

Glögg & Pepparkakor! ♥

Här sitter jag och fikar på glögg och pepparkakor. Vi har hittat en massa gamla leksaker som ska säljas på loppisen, och förhoppningsvis blir vi också av med det mesta! Ska plocka lite till, och sedan gå igenom lite av mina gamla kläder, och se om något behöver tvättas eller strykas och så. Sedan känner jag för att ta hand om mig själv lite, så ska passa på att lägga på en ansiktsmask, och sedan dra en dusch med hårinpackning. Sedan fixar jag naglarna lite senare, känns ju kanske lite mer lockande att stiga upp ur den varma mysiga sängen imorgon bitti om man åtminstone känner sig någorlunda fräsch!

Mitt mål nu efter lovet, är att verkligen ta hand om mig själv och framförallt skolarbetet, fram till jul. Tills nu har jag ju inte direkt tagit något på största allvar, och jag har klarat mig ändå, men om jag ska klara B-kurserna, känns det som att jag behöver börja lyssna lite, haha. Så från och med att jag vaknar upp imorgon så är jag världens mest positiva tjej, som dessutom studar ihäl sig vareviga dag, haha ;). Då känns det extra bra sedan när det är dags för julledighet, om man verkligen förtjänar den!

Så de kommande veckorna, ska jag tänka på allt som får mig att må bra och att prestera på topp! Ska börja med en riktigt härlig frukost imorgon, och sedan ska jag inte sitta lika mycket vid facebook som jag vanligtvis gör! Wish me luck! ;)

 Next: lite rens kvar, ta hand om mig själv + gossip girl!
Förresten! Min kompis Sofia påpekade att hon tyckte att jag var lik Blondinbella på den här bilden...haha!

1 kommentar:

  1. Du är lik henne, om du ler mer med kinderna så :)! du pratar typ som henne,tsss :)

    SvaraRadera