Arkiv

Sök

måndag 29 november 2010

Funderingar en måndagskväll

Sitter i en fåtölj och kollar på reklam, försöker även mig på att strukturera upp min fredag, jag funderar på om det kan vara så att jag ska befinna mig på två ställen samtidigt enligt min kalender, haha, men det är åtminstone två roliga saker, så jag ska nog kunna ordna detta! Jag ska nämligen både spela in till stop-motion film OCH hjälpa till med att samla in grejer till loppisen vi ska ha med klassen på lördag. Men förhoppningsvis går det att mixa ihop på nåt bra sätt! :)


Imorgon får jag sovmorgon, för att jag och Ebba gjorde klart vår film i tyskan idag, underbart, inte sant?! Så nu kan jag vara uppe lite till, funderar på att kika liiiiite på samhällskunskapen vi har tills imorgon, men det är bara funderingar än så länge, jag lovar!!!

En annan fundering jag har är att ta fram min snygga idébok och se om jag kan skriva till något eller bygga på någon fin snilleblixt som står nerklottrad i den.. Dessa funderingar är desto roligare än den förra vill jag lova! Hoppas ni har haft en fin dag i alla fall! puss

Min idébok!

1 kommentar:

  1. vrf fick jag inte se din lilla idébok när ja va hos dig gullet? ;D visa den när ja kmr sen :D:D snälla? (a) jag är så idélös :( hihi

    SvaraRadera