Arkiv

Sök

lördag 13 november 2010

Förlåt för dålig uppdatering.

Hej på er! Måste börja med att säga att gårdagskvällen var gryyym! Vi började direkt efter skolan, Lovisa följde med mig hem och så bestämde vi oss för vad vi skulle klä ut oss till, eftersom det var maskerad det handlade om. Tillslut blev Lovisa Mimmi Pigg och jag prinsessa, haha. Vid 18:00 kom Hannah till mig också, och vi fortsatte göra oss i ordning, åt lite, och taggade kvällen! Så tog vi bussen vid 19:15 in till stan, och sen fick Hannah äran att dra med oss på förfest hos några av sina klasskompisar, skitkul! Och sen vid 22:00 gick vi mot parketten och discot.

Jag kom hem vid 02:15 ungefär, och kom i säng vid 02:30, så det var ju lagom kul när mamma väckte mig klockan 08:00 i morse.. Men det vara bara att gå upp, för vi skulle stå på loppis vid 10:00. Men vi fick en massa saker sålt (och även en del gottigt köpt, hehe) så det har varit en rätt bra lördag ändå. Dock väldigt trött och slapp, jag har legat i sängen sedan vi kom hem typ, bara för att vara redo om jag skulle känna för att sova, haha.

I morgon är det farsdag! Så vi beger oss till farfar för fika klockan 10:00. Och innan det ska jag baka en paj, så det blev till att ställa klockan på åtta igen. Men det är bara att le och se glad ut, present till pappa hann jag med att köpa igår i väntan på bussen, så det är jag nöjd med! Godnatt!

Webcam-bilder från igår.

3 kommentarer:

  1. Tänkte också vara Mimmi Pigg :)!

    SvaraRadera
  2. i rock your world31 december 2010 16:00

    NEJ! tänker inte förlåta dig för en dålig uppdatering!

    SvaraRadera