Arkiv

Sök

tisdag 30 november 2010

Fixar och trixar!

Sitter i min underbara velourdress vid vår nya brasa och fixar med min julkalender, som såklart drar igång imorgon, då det är 1 december och man får öppna första luckan! Från och med imorgon till den 24 december kommer ni få chans att öppna en lucka här på bloggen, där det kommer att dölja sig något kul, och den 24 tror jag vi avslutar med något extra roligt! Men än så länge har jag fullt upp med att få till systemet jag ska använda mig av, det blir lite unikt och jag är nöjd såhär långt i alla fall. 

Annars måste jag göra min engelskaläxa som ska skickas in imorgon, och så ska jag till stan en stund lite senare, bara för att inhandla en chokladkalender, då det både är obligatoriskt och behövs till mitt projekt...

Men nu mina vänner ska jag nog ta tag i engelskan så att den blir klar, så ägnar jag mer tid åt bloggen lite senare, hoppas ni haft en fin dag! Kram!


1 kommentar:

  1. neej vad mys med braskaminen! & chokladkalender är likaväl awesome som det är obligatoriskt ja :d ha en fin kväll söta du :*

    SvaraRadera