Arkiv

Sök

torsdag 25 november 2010

English time!

Jag sitter i klassrummet och har engelska, läraren står framme vid tavlan och babblar om grammatik, jättekul verkligen! Visserligen är engelska ett intressant ämne, men just grammatik och sådant är väl inte det roligaste. Efter den här lektionen har vi matteprov, och jag håller verkligen tummarna för att det ska gå bra, för i och med att jag inte pluggat särskilt väl så kan det gå helt åt helvete om jag har otur.


Men jag fick i alla fall flytta fram min engelska book diary som skulle varit inlämnad igår, tills idag istället, eftersom jag och mamma skjutsade mormor till Göteborg igår, och sedan stannade vi kvar på Hospice en ganska lång stund, vi kom inte hem förrän vid 23:30. Och så råkade jag ställa klockan en timme fel när jag skulle ställa in väckningen igår, så jag vaknade klockan 04:00 imorse... Men det var ju skönt att få sova vidare sedan! :)

Ha en härlig dag! För min del blir det matteprov om en stund, sedan lunch och svenska, och när jag kommer hem blir det plugg på hög nivå!

2 kommentarer:

  1. låter inte för kul faktiskt :p men ha en bra kväll nu då! puss :*

    SvaraRadera
  2. vi hade grammatik på svenskan också!!! Jag dog.
    haha, tack, den var faktiskt riktigt mysig! ;) pusspuss :*

    SvaraRadera