Arkiv

Sök

tisdag 9 november 2010

DET SNÖAR!!

Åh, vad lycklig jag blev när jag drog upp rullgardinen idag! Det låg redan ett lager snö på marken, och mer lär det bli för ute yr det ordentligt nu! Jag blir så glad! Tänk er hur mycket lättare livet känns när det blir lite vitt och ljust ute, istället för att det ska vara mörkt och höstdeppigt, inte för att jag har känt mig särskilt deppig då, man jag kände att det var lättare att gå upp ur sängen idag i alla fall, och det är ju ett stort +. Jag har sovmorgon idag, så ska med tåget/bussen som går 08:40, så nu ska jag dra mig mot frukosten och sedan ska jag bylsa på mig en massa varma kläder, för det är väl typ det enda som är minus med vinter; att det blir så sablans kallt! Men det går ju faktiskt att lösa med varma kläder!

Åh, jag är så glad, det här kommer bli en bra dag!! :D

Mys-outfit idag, passande till dagens väder!

2 kommentarer:

  1. dagens snöstorm, man kan inte kalla det väder! men det är rätt agnes, på med myskläderna :D

    SvaraRadera
  2. haha, okej då, snöstorm! ;) men mysigt med snööö :D

    SvaraRadera