Arkiv

Sök

tisdag 16 november 2010

:'/

Imorgon ska vi åka och hälsa på mormors särbo Ralph på sjukhuset, där han ligger nerdrogad med cancer och väntar på att snart dra sitt sista andetag. Jag skriver det här med tårar i ögonen, då det är något som verkligen gör mig ledsen. Min farmor Runa dog för 9 år sedan, och även fast det var jobbigt, så slapp hon att lida mer. Samma gäller för Ralph, men det är fortfarande exakt lika sorgligt!

Min skoldag har varit helt okej, faktiskt riktigt rolig på lektionerna. När jag kom hem åt jag mellanmål och tittade på tv, sedan spelade jag och pappa några omgångar Othello, det var mysigt det med! Och just i detta nu ligger jag i sängen med datorn på magen och ägnar mig åt facebook, men ska strax dra mig mot teven igen!

Imorgon är jag ledig, och ska ägna dagen åt studier, tills på eftermiddagen då vi åker för att hälsa på Ralph, kanske för sista gången innan han dör... <3

Bara för att ni ska få en riktig uppfattning om hur jag har det just i detta ögonblick:

4 kommentarer:

  1. usch vad hemst! jag lider verkligen med dej. finns här för dej, det vet du! <3

    SvaraRadera
  2. tack älskade du, jag vet det, och jag finns för dig med, pussar! <3

    SvaraRadera