Arkiv

Sök

söndag 21 november 2010

Barnbok

Söndag kväll alltså. Jag har varit hos A hela dagen, och J kom dit en sväng på eftermiddagen också, vi har kollat på videoklipp, spelat pingis, töntat oss och skrattat, mycket trevligt tidsfördriv vill säga! Mamma kom och hämtade mig, och när jag kom hem hamnade jag föga förvånande framför datorn igen, men nu ska jag läsa en fin barnbok tills gossip girl startar. Under dagen har mina föräldrar även fått dit golvet i hallen, så nu äntligen börjar det bli lite ordning här hemma. Jag är ledig imorgon, och ja, jag ska försöka ta tag i mitt bloggande litegrann hade jag tänkt, men vi får väl se när det händer.

Han andas fortfarande.


Min farfar och lammen. Den ska hjälpa barn och föräldrar inför begravningar, och vi fick den när farmor dog. Jag älskar den, men brukar ofta börja gråta när jag läser den, men det är bra att gråta.

2 kommentarer:

  1. låter som en trevlig dag ändå! :) och vad bra det med golvet! det är bra att gråta ja, för det är aldrig bra att hålla det inom sig. så gråt så mycket du behöver men kom ihåg att det finns dom som gärna hjälper dig att torka dina tårar. kram på dig vännen!

    SvaraRadera
  2. love u! :* en fin vän som du är svår att finna, jag är glad att jag har dig!

    SvaraRadera