Arkiv

Sök

onsdag 24 november 2010

Åh, vad jag gillar snö!

Det blev inget Göteborg igår, snön satte stopp för det, tyvärr. Men jag var hos mormor och bakade lussebullar i alla fall, det blev en färdigmix och det blev faktiskt riktigt lyckat, så det kan jag verkligen rekommendera! När jag kom hem åt vi, och sedan klädde jag och lillebror Algot på oss en massa varma kläder, och så gav vi oss ut i snödrivorna och hade snöbollskrig, och påbörjade en snögrotta. Haha, mysigt!

Idag är det dlg-open på skolan, så niorna kommer och hälsar på, och jag får sluta 11:00, så jag är rätt nöjd ändå.

Nu ska jag läsa engelskabok och se cool ut, så att niorna ser att samhäll är det rätta att välja (eller så att de blir rädda, så att ingen väljer det, och så slipper vi några nya jobbiga ettor nästa höst, haha)


Ha en mysig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar