Arkiv

Sök

torsdag 25 november 2010

Agnes har en ljus stund såhär på torsdagskvällen...

 Man ser ju hur glad jag skulle se ut i en sådan här dräkt alltså, det leendet är inte lätt att fejka!


 Kanske ska ta och köpa mig en sådan här fin velourdräkt från H&M... Ganska billig var den, och myskläder kan man väl inte få för mycket av! Den här och ett par riktigt fina, bra, varma vinterstövlar skulle jag vilja ha just nu. Och så klänningen såklart, glöm inte klänningen för guds skull! (alltså den i förra inlägget) (den kan jag glömma, för jag har inte råd, men ni vet ju var ni kan ge mig i julklapp) Och om jag skaffar mig en en mysdräkt och ett par skor, ja då kan jag använda resten av min budget till att shoppa julklappar! Pöööörfekt!

Äsch, nu sover jag, imorgon är det fredag, kanske kör på en myskväll med Sofia!

3 kommentarer:

 1. mysdress (y) och vinterskor (y) ! kräm!

  SvaraRadera
 2. Du borde önska dig något ifrån www.upplevelse.com också :)

  SvaraRadera
 3. U: (y) puss!

  Kallen: bra idé! :)

  SvaraRadera