Arkiv

Sök

söndag 28 november 2010

281110

Godmorgon godmorgon! Första advent idag alltså, detta ska firas med en söndag fylld med mysiga aktiviteter. Började dagen med frukost med ett ljus tänt i adventsljusstaken, och nu har jag precis klätt på mig och sminkat mig. Ska slänga ihop en deg till lussebullar när jag skrivit klart här, och så ska de bakas så att vi får färskt julfika här sedan. Ikväll åker vi in till Götene och kollar på julmarknaden och julbasaren som min lillebror är med i. Och så får jag ju inte glömma att jag ska ut i snön och leka heller, kan bli en hektisk dag det här, haha. Nä, men det blir säkert väldans mysigt, och jag ville bara hoppa in här för att önska er en trevlig söndag! Kram!

4 kommentarer:

  1. Ska ni bränna Algot? :O

    SvaraRadera
  2. låter riktigt mysigt du! och fantasktiskt vacker i lugg är du också :* <3

    SvaraRadera
  3. det var mysigt! :) och tack du underbara vän! <3

    SvaraRadera