Arkiv

Sök

lördag 27 november 2010

271110

I och med att jag kom hem rätt sent i natt/tidigt i morse, och dessutom inte gick och la mig direkt så sov jag rätt länge idag. Blev väckt vid 13:00 ungefär, för att det var lunch. Sedan tog jag en välbehövd dusch, och nu har jag nyss klätt på mig kläder och försöker övertala Hannah att klippa lugg på mig. Jag tror att jag lyckats, min övertalningsförmåga är grym!

Så lugg it is, jag känner för lite förändring, funderar också på att lägga i en ljusblond hårfärg i hela håret, för att det är lättare än att behöva boka tid och slinga det hos frisör. Och så ska jag färga ögonfransarna, och så måste jag fixa mina naglar. Kände att jag fick en våg av att lust att ändra/fixa mitt utseende just nu, kanske för att jag är lite trött på att se ut som vanligt, och dessutom för att jag inte är helt nöjd med håret. Men med inspiration av min fina vän Victoria, skulle jag vilja ha långt platt hår, och så en lång rak lugg. Så därför passar det ju utmärkt att låta Hannah hålla i saxen, för då kan hon klippa luggen och så lämnar jag resten av håret åt sitt öde. När man går till frisör känns det ju som att man nästan måste toppa resten av håret också, och det vill jag inte, även om det kanske skulle behövas!

Hoppas ni har en mysig lördag hittills, imorgon är det första advent! Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar