Arkiv

Sök

onsdag 17 november 2010

101117

Godmorgon på er! Jag gick upp för cirka 45 minuter sedan, och sitter nu vid köksbordet och njuter av den vackra synen utanför fönstret, det är nämligen frost och allt är helt vitt! Idag är jag ledig, eller vi har x-dag, vilket betyder att vi har tid för självstudier. På sådana här dagar kan man få tid för omprov, eller så kan lärare lägga in andra lektioner som man missat eller bara behöver ta igen. Men om man inte har något att ta igen i skolan, då får man vara hemma och plugga om man vill istället, och det är precis vad jag är.

Jag pluggar som bäst om jag gör en liten planering med tidsschema, så att jag bara har en viss tid på mig till varje ämne, och på det måste jag bli klar. Då koncentrerar jag mig bäst. Så nu ska jag nog göra en liten kladdkaka, äta en snabb frukost, göra en planering och sedan sätter jag igång och pluggar på riktigt!

Ska bli skönt att beta av lite, detta är vad som ska göras:
*räkna matte
*lägga in tyskaglosor på glosboken
*kolla igenom och kanske skriva om en svenskatext
*plugga inför naturkunskapsprov på fredag!


Jag och min älskade läxhög!

1 kommentar: