Arkiv

Sök

fredag 15 oktober 2010

A year ago.

 Idag för exakt ett år sedan tappade jag bort min kamera, jag minns att jag var så himla arg på mig själv att jag bara låg på golvet i mitt rum och dunkade huvudet i golvet medan jag försökte komma på vart jag kunde ha lagt den, haha. Herregud, jag var så arg på mig själv! Jag fick inte tillbaka min fina kamera, inte heller de bilder jag hade tagit med den, och jag blir fortfarande lite ledsen när jag tänker på det, men man inser också hur lätt det faktiskt är att bli av med saker och ting. Foton som ligger på kameror eller som finns sparade på datorn kan försvinna hur enkelt som helst, det räcker med en krasch eller en stöld, och alla sparade minnen är borta. Så därför ska jag ta tag i detta någon dag framöver och skriva ut lite foton, och sätta in dem i mitt fotoalbum istället. Ett foto-projekt alltså!

Inlägget från förra hösten när jag hade tappat bort min kamera, hittar ni HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar