Arkiv

Sök

söndag 17 oktober 2010

White and pink.

Godmorgon! Eller ja, förmiddag kanske snarare! Fast det är ju söndag och då är det faktiskt tillåtet med långfrukost, mys i pyjamas långt in på dagen och att bara va. I alla fall ska jag strax byta om till lite varmare kläder, då dagens mål är, som jag tidigare nämnt, att ge sig ut på fotodag i naturen. Ska bli riktigt härligt faktiskt, eftersom solen skiner, himlen är blå och alla löv har sina underbart vackra färger, så kan det ju inte bli annat än fina bilder!

När jag kommer in igen ska ni få se på resultaten, och sedan hade jag tänkt skriva en liten lista på höst-måsten. Läste i FRIDA om att många blir lite höstdeppiga såhär i början av den mörka delen av året, men det ska ju inte vi som kikar in här bli, eller hur?! :) Nej, för vi ska bara ägna oss åt mysiga, härliga, trevliga och roliga saker den här hösten, leva livet helt enkelt!

Men den listan får ni lite senare, nu ska jag dra på mig ett par jeans och någon varm tröja, kika in lite senare så får ni se alla fina bilder! PUSS.

Här sitter jag och myser i min ljusrosa supermjuka morgonrock tillsammans med min underbara kudde klädd i samma färg. Och man kan ju inte annat än älska kombinationen av ljust rosa och vitt, det känns så sött på något sätt!

1 kommentar: