Arkiv

Sök

onsdag 13 oktober 2010

Wednesday 13 oct.

Hi there! Ännu en skoldag har gått till ända, och jag klarade mig i dag också. Kom hem vid ca. 14:45 och då åt jag mellanmål, och satte mig med min lilla vita älskling i knät framför teven. Har lyckats skriva klart och skicka in en "book diary", och ska strax kolla lite på samhällskunskapen vi ska göra i morgon, vi ska typ ha samtal om demokrati.

I morse hade jag matteprov, jag satsade på alla rätt, och då jag inte tyckte att det var särskilt svårt, så kan jag kanske ändå ha en liten chans att nå upp till mitt mål. Annars har vi också haft studiepass mestadelen av dagen, jag har slurpat i mig två koppar varm choklad, och sedan avslutades dagen med engelska. Måste säga att det nog var den tråkigaste lektionen ever, kan ju inte säga att jag avgudar läraren direkt, och dessutom sysslar vi ju inte direkt med det roligaste man kan hitta på.. men det är väl bara att bita ihop antar jag. Nu: Samhällskunskaps-plugg. Senare: Aerobics.
Dagens klädsel bestod av Tröja-Hilfiger, Linne-H&M, jeans-JC och ärvda smycken i guld. Jag tänkte ju att jag skulle göra allt för att gå in för min roll som överklassfjortis/rikemansbarn... men vi flyttade fram det tills i morgon istället, så jag har gått omkring i märkeskläder hela dagen i onödan... :/ skoja, hahaha.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar