Arkiv

Sök

onsdag 20 oktober 2010

Uppdrag Granskning!

Hej på er! Här sitter jag i TV-soffan och kikar på Uppdrag Granskning, väldigt intressant, håller tummarna för att de två små barnen får komma tillbaka till sin fosterfamilj, till dem som de ser som sina föräldrar, eftersom de växt upp där under hela 4 år av sina liv. Att hantera barn på det här sättet, det är så fruktansvärt hemskt, usch!

Jag tror i alla fall att jag kan ALLA Europas länder, huvudstäder och vart de ligger! Så duktig har jag varit,  nu ska jag bara plugga på engelska glosorna tills imorgon också lite till, sedan kan jag nog dem med. Känns bra när man får arbetet gjort, att inte skjuta upp det på framtiden hela tiden.

Nu var uppdrag granskning nästan slut, jag sitter här med tårar i ögonen och ställer mig frågan vad det finns för idioter i världen egentligen? Hur man kan hantera ett sådant här fall på ett sådant här brutalt sätt, usch säger jag bara, hoppas barnen får komma hem till de vuxna som de bevisligen hellre vill leva med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar