Arkiv

Sök

söndag 31 oktober 2010

Trött söndag.

Godkväll! Idag har varit en mysig, slapp och rätt trött dag. Jag var som sagt hos morfar tidigare och firade honom i efterskott med delar av släkten, sedan åkte jag och pappa med kusin Niclas till stan, och hämtade pappas bil och sedan hem därifrån. Under besöket hos morfar fick jag sms av Hannah som frågade om vi skulle se klart på filmen som vi påbörjade i fredags kväll, SAW 5. Så jag gick till henne med några lussekatter och så såg vi på filmen, snackade, spelade Guitar Hero, såg på parlamentet och sedan gick jag hem igen.

Nu funderar jag på att ta mig en lussebulle igen, haha! ;)

Imorgon ska jag nog försöka få lite plugg gjort, skriva lite texter och sånt som ska göras.

2 kommentarer:

  1. låter kul! :D hehe, du löper risk för att tröttna på lussebullarna innan det blir jul du! ;) Puss

    SvaraRadera
  2. haha, näver äver, dessa bullar var de bästa jag någonsin bakat :D haha puss ;)

    SvaraRadera