Arkiv

Sök

torsdag 28 oktober 2010

Torsdagen avklarad!

Hemma! Ska snart gå ut i köket och fixa lite käk, men ska ringa och boka tid för spökvandring imorgon först! Skoldagen har varit riktigt soft, diskuterade film på samhällskunskapen, ingen lärare på engelskan, matten inställde, prata om några frågor och leka jeopardy på historian, lunch och sedan skrev vi på svenskan. Innan lunchen såg vi också på genrepet av de la vision, det är typ estet som har melodifestival. Kul att göra något annorlunda såhär en grå tråkig torsdag!

På väg till bussen provade jag skjortan jag förälskade mig i förra veckan, och idag trodde jag bara att jag ville dö, vill SÅ gärna ha den!!! Men ska ägna mig åt att öva min övertalningsförmåga på mamma här också, hon borde ju vilja köpa den till mig!! ;)

Jag visar bild på skönheten lite senare, later!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar