Arkiv

Sök

tisdag 26 oktober 2010

Tisdagen avklarad!

Jag ägnar hela min kväll fram tills klockan 21:00 till skolarbete, tänkte jag. Tråkigt men sant, fast med peppande musik så funkar det rätt bra ändå. Har käkat en mugg med rent socker, så nu är jag pigg minsann! Har en del att fixa med, och eftersom jag helst inte vill plugga på lovet, gör jag hellre klart så mycket som möjligt nu innan. Fast en dag på lovet lär bli en pluggdag i alla fall, har lite prov och sådant som behöver läsas på till.

Fast jag kanske skulle ta och lägga på en ansiktsmask medan jag ändå bara sitter här och övar glosor på glosboken..? Får väl se hur jag gör.

Klockan 21:00 är det ju då i alla fall Desperate Housewives och House, får se vad jag väljer att titta på ikväll. Men nu ska jag återgå till att göra lite nyttiga saker, som att skära upp ett äpple som snacks, hehe.

 Försöker rada upp alla läxor och inlämningar inom den närmsta tiden på en checklista, så jag har lite koll.


Nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett till himlen.  Himlen i detta fall är Tunisien där jag var förra hösten; värme, sol och ledighet, fan vad underbart det var!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar