Arkiv

Sök

onsdag 6 oktober 2010

Tidsfördriv, träning, trött.

Tjabba! Som ni säkert förstod av mitt tidigare inlägg har jag haft en riktigt rolig dag idag, och då syftar jag såklart inte på läxhögen utan på Gustaf som är så rolig att retas med, mohaha, har även hunnit med en hel del annat kul, som att spela piano i matsalen, gå på Lovisas rygg och därmed få städerskan att skratta år oss, haha. En annan rolig sak är att jag involverat mig i ett projekt tillsammans med några kompisar som går estet också. Så nästa onsdag efter skolan ska jag spela överklass-fjortis i deras lilla film, de typ tar en massa foton och sätter ihop till en rörlig film, kommer ej på namnet på detta just nu. Ska i alla fall bli skitkul så klart! 

Som bilderna ovan visar har jag ägnat tiden efter skolan till lite plugg, som verkligen är jättetråkigt, efter det har jag tränat aerobics och nyss kom jag upp ur duschen. Nu ska jag torka och platta håret, så kan jag sova en kvart extra i morgon hehe. Godnatt med er, vi hörs så klart i morgon bitti! Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar