Arkiv

Sök

fredag 8 oktober 2010

Tears in heaven.

Ja, här sitter jag då igen, ännu en kväll framför datorn, men jag orkar verkligen inte hitta på något annat, haha. Igår var jag ju på bio och i morgon taggar jag tjejkväll, så en kväll i lugn och ro framför teven med datorn i knät idag är absolut inte fel faktiskt. Alldeles nyss kollade jag på hela filmen "Allt för mig syster", den som jag nämnde förra helgen, den sändes idag igen, och den är verkligen jättefin. Satt här och grät hela filmen, haha.

Har också käkat kebabtallrik, hur gott som helst liksom. Nu är det idol jag kollar på, men ska nog se om det finns något roligare att se på, är inte så där jättemycket för idol alls faktiskt. 

Men hoppas i alla fall att ni haft en trevlig dag, min har vart helt okej, jag dog ju inte av tristess, så jag är rätt nöjd, haha. Skönt med helg är det också, helt fantastiskt skönt faktiskt! 

2 kommentarer: