Arkiv

Sök

tisdag 19 oktober 2010

Sverige-Stockholm,Norge-Oslo,Danmark-Köpenhamn,Makedonien-Skopje,Italien-Rom, bla bla bla

Japp, jag pluggar Europas länder och huvudstäder! Det går ganska bra faktiskt, jag försöker variera mig i inlärningssätten, så söker fram lite olika spel och sådant, skriver in dem på glosboken och ja, försöker plugga in dem på många olika sätt så att de verkligen sätter sig. Jag påbörjade det lite igår, men hade glömt pappren i skåpet så sökte på olika kartor och sånt då. Idag tog jag visserligen med fel block hem, men hade lite mer tid på mig idag, så har pluggat ändå, man vet ju i stort sett vilka länder det var vi skulle hoppa över :).

Annars har jag resten av kvällen planerad in i minsta detalj vill jag lova, vart jag får tid till att blogga ifrån det vet jag inte riktigt, men det betyder väl snarare att jag får ta mindre tid på mig att skriva frågor till boken vi läser i svenskan, haha. Nu ska jag avsluta geografi-pluggandet, sedan skriva 5 frågor om boken, sedan DH klockan 21:00, och sedan ska jag läsa mig till sömns ur samma bok som jag ska skriva frågor om! Låter väl som en underbar kväll! Tur att boken är grymt bra i alla fall.

Imorgon ska vi ha temadag, börjar 09:10, så lite sovmorgon blir det allt, GÖTT! :)
pUsshej.Agge har varit så inne i pluggandet att håret står åt alla håll... det tycker hon är jätteroligt! ;)

2 kommentarer: