Arkiv

Sök

onsdag 13 oktober 2010

Outfits genom mina (snart) 2 år som bloggare.


 
  
Hej! Här kommer ett litet inlägg som jag knåpade ihop nu lite snabbt och lätt när jag upptäckte funktionen där man kan se alla bilder man lagt in på bloggen genom åren, superroligt!  Som jag tidigare gjort klart är detta ingen modeblogg, men en gång i tiden när jag startade min kära blogg så var det typ "modeblogg eller ingen blogg" som gällde, så jag försökte allt ett tag. Men jag kände inte riktigt att jag lyckades, det är inte riktigt min grej helt enkelt. Så numera får nu istället frossa i härliga egobilder av mig allt som oftast, haha. Men ja, här ovan ser ni i alla fall några av mina outfits genom åren, kika och njut medan ni kikar igenom mina misslyckande såväl som lyckade klädval, färgglada och svartvita. Ja, det finns en del. Nu ska jag sova, god natt!

4 kommentarer:

  1. snygga kläder du har Agnes // Linnea

    SvaraRadera
  2. haha, tack saruha Linnea ;) en del klädval har la inte vart helt genomtänkta, men det är ju bara kul såhär i efterhand, haha! ;)

    SvaraRadera
  3. haha underbara bilder du! ;)

    SvaraRadera