Arkiv

Sök

onsdag 27 oktober 2010

Onsdagen avklarad!

Som ni kanske märkt räknar jag ner, och det är då till lovet jag räknar ner. Snart så, bara två skoldagar kvar, och från och med fredag klockan 15:00 är det officiellt höstlov! ♥

På lovet har jag en hel del jag ska hinna med; spökvandring i Skara på fredag, kanske tjejkväll hos Sofia på lördag, en pluggdag, en riktig slappdag/spa-dag, kanske åka till Göteborg, baka, planera lite, kanske träffa Amanda, ja, det är en del! Men jag ska nog klara av att lägga upp ett bra schema, fullt med roliga saker, och så ska jag ta igen mig riktigt riktigt ordentligt!! :D


Nu ska jag ta tag i pluggandet ordentligt ett tag här, vill inte ha allt för mycket sådant att behöva göra på lovet. Klockan 19 är det aerobics, och så ska jag försöka komma i säng rätt tidigt ikväll, vill vara pigg, glad och positiv!

1 kommentar:

  1. tjejkväll hos mej? Nä, du mennar någon annan eller? jag ska inte ha någon tjejkväll.

    SvaraRadera