Arkiv

Sök

lördag 2 oktober 2010

October 2th.

Goddag på er! Kom nyss hem från en förmiddag på stan tillsammans med familjen, vi har handlat mat, kollat lite på kläder men jag köpte inget och kikat på kaminer. Vi planerar nämligen att sätta in en kamin i hallen för att få lite mysstämning, blir säkert bra om det blir gjort, mina föräldrar är inte så värst snabba av sig när det gäller sådant här. Kan räkna upp många gånger då jag haft suveräna idéer och vetat exakt hur vi borde göra, och bara velat sätta igång, men inte då, det tar vi en annan dag och så vidare. Det kan man bli frustrerad på kan jag lova, men nu när jag är nöjd med mitt rum, och det ser ut exakt som jag vill ha det, ja då bryr jag mig inte så mycket om resten av huset, och låter dem fixa sakerna i sin egen takt, förhoppningsvis blir det bäst så.

Åh, förresten, jag måste ju berätta! Igår fick jag en superkul idé, jag fick en sådan lust att skriva, så jag började tänka lite på det och spann vidare på det tills jag fick ihop en idé som borde funka. Den handlar om att skriva krönikor, men mer än så tänker jag inte berätta just nu, får väl se om jag kommer vidare med det här..

Nu är det dags för lunch, vi hörs senare!
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar