Arkiv

Sök

torsdag 7 oktober 2010

natti natti

Kom nyss hem från biografen där jag spenderat de senaste timmarna tillsammans med Sofia, myys på hög nivå! Vi såg på "Tusen gånger starkare" som var en mycket bra film, man fick lite att tänka på, inspirerades av självförtroende och självkänsla som genomsyrade filmen, men jag vet inte, det kändes som att det fattades något.. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det var, men kanske någon form av kärlek, det hade nog gjort filmen till något ännu lite mer. Men jag vet inte, vad jag däremot vet var att det var ett perfekt torsdagsnöje att gå på bio, och att nu måste jag dyka ner i sängen om jag ska klara av morgondagen. Herregud, de slappa dagarna är förbi, imorgon börjar vi 08:00 och slutar 15:00, och det kanske inte låter så farligt, men innan har vi börjat 09:40 och slutat 13:05 på fredagar, och till och med då har man vart helt slut efter sista lektionen...så jag kommer väl förmodligen dö i morgon.

Men ta det lugnt, jag har ju datorn med mig, så ni får väl förhoppningsvis ett avskedsinlägg om det skulle gå så långt att tristessen tar min livskraft..

Skämt åsido, men nu ska jag sova, godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar