Arkiv

Sök

lördag 23 oktober 2010

Mys-lördag!

Och jag myser för mig själv faktiskt, jag vet, det låter tråkigt, haha. Det är rätt tråkigt också, men ska strax stänga av musiken, hämta dricka och chips, byta om till myskläder och sedan ska jag kolla på Gossip Girl på kanal5play! Släktkalaset var rätt trevligt, men det har känts som söndag hela dagen, och jag har varit trött och det gråa regniga vädret gör det ju inte direkt bättre. Och jag hatar när lördagar känns som söndagar, för det betyder att man får en helg med två tråk-dagar, och det enda positiva är väl att det inte ÄR måndag imorgon, så att man kan sova ut ändå.. Fast imorgon MÅSTE jag plugga tyska!! Hela dagen faktiskt, har inget annat val, för på måndag är det stort prov...

I alla fall, hoppas att ni har det bra vare sig ni är ute och festar eller hemma och myser! Puss på er!


2 kommentarer: