Arkiv

Sök

söndag 10 oktober 2010

Movienight.

Hey. Dagen har spenderats i sängen typ. Sov till 11:00 ungefär, sen va jag uppe en stund, och sedan la jag mig igen och kollade jag på underbara "Centralskolan" på youtube till 12:30 ungefär. Sedan åt jag kladdkaka till frukost, hehe, och sedan satt jag i sängen och läste min engelska bok en stund. Sedan kom ju då den underbara nyheten om att jag ska få åka på språkresa, som jag förresten har svårt att fatta just nu, det känns som en dröm! Efter det lunch. Sedan läste jag lite till, satt vid datorn, gick ner för att värma mig i bastun, sedan kvällsmat och nu sitter jag här och kollar på filmen "Flightplan" på tv4.

I morgon väntar måndag, ny vecka, från och med i morgon är det slut på de slappa dagarna i skolan, nu sätter det riktiga schemat med geografi och historia igång också. Usch då, det känns inte riktigt bra, men det kommer säkert bli bra. Det blir ju vad man gör det till liksom.

Tack för igår tjejer, förresten, det var riktigt mysigt! <3
Och bilden kan man ju inte annat än digga...hahah.

1 kommentar: