Arkiv

Sök

söndag 17 oktober 2010

Morgondagens stora mål!

Om vädret är lika fint i morgon som det varit idag, då ska jag bannemig ge mig ut i naturen med min ack så kära, men dock lite bortglömda kamera! Det blir ju så ofta att jag sitter vid Margot och eftersom min kamera bestämt sig för att inte samarbeta med Macen i bildöverföringsfrågan, ja då blir det helt enkelt bara en massa web-cam-roliga-egotrippade-bilder, och ni står ju självklart ut för att ni är så grymt bra, men lite andra foton skulle väl inte skada ändå.

Så imorgon ska jag då ge mig ut med kameran, och sedan ska jag trycka in bredbandskortet i Igor istället och så ska ni få se på lite vackra foton från lite ditten och datten. Och nu när jag tänker efter, kameran kanske kan tänka sig att samarbeta med Margot, om jag bara ägnar lite mer tid med honom, han är kanske helt enkelt bara lite avundssjuk...

Haha, nej så körd i huvudet är jag inte att jag faktiskt tror detta, men att testa bildöverföringen igen, det kan ju aldrig skada.

Annars har kvällen spenderats med "Pretty Woman" och nu ska jag kika på dyra dyra kläder, och sedan sova, sleep tight!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar