Arkiv

Sök

måndag 25 oktober 2010

Måndagen avklarad.

Tjolulu! Här får ni av mig en länk som leder till förhandsvisningen till programmet "Böda Camping" som börjar sändas klockan 20:00 nästa måndag på kanal 5, det program där jag kanske (förhoppningsvis) är med i något avsnitt i alla fall, hehe. Men ni kan vara lugna, jag lär nog uppdatera er rätt snabbt om det finns en chans att se mig i TV-rutan.

Annars har jag varit och tränat yoga/afro-dans, vart på skolgårdsfest och hört min lillebror och hans kompis sjunga, avklarat ett tyskaprov som var lättare än jag hade väntat mig, kommit en dag närmre lovet och dessutom kommit på hur jag ska gå till väga för att dra in lite extra cash. Jag har också hittat världens snyggaste skjorta på MQ som på ett eller annat vis ska bli min. Mamma är säkert lite sugen på att ge mig en...eller inte, men att fråga skadar ju aldrig.
 Såhär ser skjortan ut, fast den jag vill ha är marinblå i ränderna, istället för röd. 399 kr från
STOCKH LM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar