Arkiv

Sök

torsdag 21 oktober 2010

Kallt!

-3,7 ute i morse när jag vaknade, och dessutom hade jag inte satt på elementet, fy sjutton säger jag bara! Nu är det på i alla fall, och förhoppningsvis är det lite varmare i rummet när jag kommer hem, och imorgon bitti, annars kommer det bli ett rent helvete att stiga upp ur den varma sängen vill jag lova!

Now we have English class, and we're supposed to work with Plastic Surgery, we're going to have a debate next week. I'm against, so now me and my group are going to pick some arguments against plastic surgery. Nice! ;)

Mysdag idag, med halsduk och noll koll på håret, haha ;).
Okej, vi hörs senare, tjao!

2 kommentarer:

  1. det var lite lagom kallt ja :p har du satt på det nu då?;))

    SvaraRadera
  2. japp, nu har jag satt på det minsann! ;)

    SvaraRadera