Arkiv

Sök

fredag 22 oktober 2010

KALAS!

Hej! Här sitter jag och taggar för kalas, Manda fyllde år för två veckor sedan, och nu är det kalas för lite vänner! Ska bli skitkul såklart! Har precis slagit in present och gjort ett litet kort, nu ska jag käka lite smått så jag inte hungrar ihjäl, och så ska jag ta bussen klockan 17:35 till stan, och sen bussen som går 17:57 till Amanda, klockan 18:00 ska jag va där...blir nog lite sen ändå..haha.

I alla fall, skoldagen har varit kul, jag klarade nog alla länder och huvudstäder i geografin, och sedan läste jag min grymt bra bok på studiepasset, sedan lunch, fick sluta tidigt från den tråkiga naturkunskapen, sedan roade jag och Lovisa oss på vårt alldeles egna sätt, vi satt i ett klassrum och hade kul, haha. Sedan kollade vi på den roligaste teatern jag någonsin sett, den handlade om Kongo, mer fattade jag inte, men de såg så roliga ut att vi satt och skrattade HELA tiden.. återigen var det bara jag och Lovisa..det kanske säger lite om vår humor... HAHA!
Lite fina webcam-bilder kommer här också, nu ska jag fixa lite till och tagga kalas! Ha en bäst kväll!

2 kommentarer:

  1. LOVISAMASTEROFFTHEWORLDJOHANSSON22 oktober 2010 21:23

    Du får det att låta som om vi har väldigt dålig humor, och det ska jag säga dig att det har vi ta mig fan inte. Den är grym! :D

    SvaraRadera
  2. Nej jag menade snarare att alla andra har så fruktansvärt dålig humor!! :D Vår är gryyym, ja! :D hahaha

    tänk på Karl-Johan dansen... HAHAHAHA! ;)

    SvaraRadera