Arkiv

Sök

lördag 2 oktober 2010

Jag vill, jag vill, jag vill!

ÅKA PÅ SPRÅKRESA NÄSTA SOMMAR! Antingen till Malta eller till Brighton i England. Tänk vad roligt att resa iväg själv i några veckor, sola, bada, öva på engelskan och lära känna en massa roligt folk! Det är väl typ det som jag har drömt mig bort till under den här fredagskvällen. Tidigare gjorde jag köttfärspaj till kvällsmat, den var uppskattad, såg också slutet på en jättefin film "Allt för min syster". Förhoppningsvis visas den igen, för jag skulle inte ha något emot att se hela filmen och inte bara slutet då. Men där satt jag iallafall och snyftade en stund.

Nu ska jag nog egentligen sova, imorgon ska hela familjen in till stan och uträtta en massa olika ärenden, så det blir väl till att haka på där, haha. Planerna för lördagskvällen känns lite småtråkiga sådär, för bara några timmar sedan hade jag hela 3 olika saker att välja mellan, men nu är 2 av dem inställda, och det som återstår är grillkväll med familjen och grannen... otroligt roligt... Jaja, får väl se hur det blir. 

Nu ska jag läsa några sidor ur min bok som jag lånade till svenskan. "En flicka som kallas Alice" av Kristin Hannah. LÄS DEN! 

Sov så gott, vi hörs säkert under lördagen! 


2 kommentarer:

  1. hamen, inställa planer är awesome!

    ha en trevlig kväll ändå!

    puss!

    SvaraRadera
  2. visst är det, så fantastiskt roligt alltså! x) hoppas du har det finfint du med, man får ju göra det bästa av det! :) puss på dig.

    SvaraRadera