Arkiv

Sök

onsdag 27 oktober 2010

Jag kunde fått sovmorgon!

Matten var inställd!! Jag kunde sovit en timme till och tagit tåget vid 08:40 istället... Lite ledsen blev jag allt när jag fick reda på detta, men det är inget att göra åt. Nu har jag istället skrivit rent lite naturkunskaps-anteckningar på datorn, flätat Lovisas hår, och strax börjar studiepasset, som jag har tänkt vara väldigt aktiv på! Ska skriva book diary, öva engelska-glosor och lite annat kul.

Fick däremot reda på en riktigt kul sak när vi frågade en lärare förut, vi ska få åka till Stockholm i 2an, till Bryssel i 3an och så ska vi i tyska-gruppen till Berlin någon gång också, hur underbart låter inte detta liksom?! Jag blev glad i alla fall! Tänk er den här våren/sommaren nästa år t.ex. Österrike på sportlovet, Berlin någon gång under våren och Brighton 3 veckor till sommaren! Kan ju inte bli bättre!! Wiiie!

Har även fått höra att det är många som fått sina facebooks hackade, man blir lite fundersam där alltså. Men bara för att ni ska slippa hacka, tänkte jag att det är lika bra ni får mina inloggningsuppgifter direkt:

agnes.andersson@live.com
lösenord: hahadettroddeniva


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar