Arkiv

Sök

måndag 4 oktober 2010

Jag är helt enkelt bara så himla bra.

Självförtroendet är på topp denna mörka, kalla måndagskväll. Jag har varit och tränat afrodans, och när jag kommit hem och duschat fick jag ett ryck och sorterade om i garderoben. Jag hade så mycket kläder där inne som jag verkligen aldrig använder, som var för smått eller som inte passar, sådant som helt enkelt inte ska vara där inne. Så nu tog jag bort de plaggen och lade dem i högar innanför mina högar med linnen och t-shirtar. Och så småningom när jag känner för att ta tag i det åker de väl ner i påsar för att skänkas eller slängas. Men jag är åtminstone stolt över dagens insats, det var välbehövligt.

Har inte borstat håret sedan jag kom upp ur duschen heller, så jag kan lova att det lär bli ett rent helvete att försöka få ur tovorna ur det nu när det torkat...KUL! Kanske egentligen bara ska gå och lägga mig och gosa in dem ännu djupare i bakhuvudet, så blir morgontimmarna i morgon jätteroliga!

Borde kanske egentligen ta tag i lite läxor, men istället njuter jag av att känna tröttheten ta över, den liksom ligger och trycker på ögonlocken. Ska nog ta och käka en banan eller nåt, sedan tandborstning och natti natti-tajm. Innan dess nördar jag facebook en stund till, och tonerna av KENT ljuder i rummet, underbart!

Dröm sött mina vänner, puss.

1 kommentar:

  1. du är bra du agnes! :)) låter bra det där med garderoben hörru, borde jag med göra, ehehe. Dansen var nice! PUSS!

    SvaraRadera