Arkiv

Sök

tisdag 26 oktober 2010

Håret är huvudsaken!

Nu är det (äntligen) dags att krypa till sängs igen, det är ju så fantastiskt skönt att sova. Att vakna upp på morgonen och känna att man kan ligga kvar under det varma täcket en timme till, det är riktig ren lycka det! Tyvärr förhindrar ju skolan att man kan ligga kvar hur länge som helst, men ibland när jag känner at det kommer bli extra svårt att gå upp morgonen efter, då ställer jag fram min väckarklocka en timme, så om jag ställer den på 06:00 ringer den vid 05:00, och då är det bara att ställa tillbaks den igen, så har man en timme till att sova. Dock funkar det bara då och då, med jämna mellanrum, annars blir det ju liksom ingen överraskning, haha. Men det funkar i alla fall. Det är ju huvudsaken! ;)

Imorgon ska jag ge er något kul att läsa hade jag tänkt, kanske en liten omröstning, beror ju på om någon röstar... kanske skulle kunna ha något pris av något slag.. får se lite! Men nu ska jag som sagt dejta kudden, vi hörs tomorrow!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar