Arkiv

Sök

måndag 18 oktober 2010

Hallå Hallo Hello!

Hur är det med er? Här är det fint i alla fall, lite trött men det råder lite socker bot på, så att jag piggnar till tillräckligt för att orka öppna skolböckerna. Den här veckan är mitt mål att sätta skolarbete före facebook och onödigheter, då jag annars ofta är mycket bra på att komma bort från ämnet annars, haha. Så när jag skrivit klart det här inlägget ska jag logga ut härifrån, stänga ner facebook, starta spotify och lyssna på världens härligaste pluggmusik som ni hittar HÄR. Speciellt första låten, den kan jag spela om och om igen och jag liksom bara känner hur koncentrationen kommer över mig, haha, nej men den är underbar att plugga till, man blir lugn på något vis.

Skoldagen har varit helt okej, speciellt för att jag fick sluta 2 timmar tidigare pga att vi inte behövde ha tyska lektionen. Imorgon är läraren dessutom bortrest, så då blir det sovmorgon, hehe, jag klagar inte! Annat som har lyst upp dagen är att jag fick 47/50 rätt på matteprovet, och därmed MVG på första provet i matte A, NÖJD! Nu ska jag läsa på Europas länder och huvudstäder, hörs senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar