Arkiv

Sök

torsdag 14 oktober 2010

Godmorgon!

Japp, jag vaknade för typ en timme sen, efter att ha legat i dvala sedan jag kom hem från skolan, haha. Vet inte riktigt hur det gick till, men först satt jag i soffan och kollade på TV och sedan halkade jag ner till liggande läge, och sedan somnade jag, så förmodligen hade jag lite sömn att ta igen. Nu är jag hur slö som helst, funderar på att byta om till pyjamas och lägga mig i sängen och läsa en stund och så få en riktigt lång natts sömn, jäklar vad utvilad jag borde vara i morgon i så fall haha ;). Förresten så har vi både sovmorgon och slutar tidigt i morgon, och dessutom är det fredag och vi har inga läxor, så ja, det kan väl inte bli bättre egentligen! HEEEELG!

Nu har jag i alla fall bestämt mig, jag tar en snabb promenix nu, för att få lite luft, sedan får jag se om jag orkar kolla på "Kenza & Tyra-show", annars tar jag min bok och sedan är det natten. Hörs tomörröw!

Och nej, det är inte ofta mitt hår ligger såhär fint när jag är nyvaken... det brukar snarare se ut såhär...
Bild från min födelsedag i år...

4 kommentarer: