Arkiv

Sök

söndag 3 oktober 2010

Godmorgon!

Söndag, slappdag, pluggdag, städdag, mysdag. Ja, det är väl ungefär så jag skulle vilja definiera veckans vilodag. Just nu sitter jag med lite skolarbete vid köksbordet och skriver in lite engelskaglosor på glosboken.se. Och så hjälper jag lillebror med läxor också, så himla snäll är jag idag, haha. 

När detta är klart, ska jag dammsuga mitt rum, och sedan tänkte jag ägna resten av dagen åt att slappa, mysa, kolla på film, kanske ta en promenad och bara ta vara på helgens sista dag. I morgon är det måndag och också start på den här terminens sista slappvecka. Hittills har vi nämligen inte gått en enda heldag i skolan, men nästa vecka kommer det att ändras för då kommer en lärare tillbaka efter föräldraledighet, och vi sätter igång med ämnena Geografi och Historia, som vi alltså inte har haft alls hittills. 

Ni får ha en riktigt mysig söndag allihop, vi hörs säkert senare! Puss.

PS: Märker ni att jag förändrat designen litegrann? La till en till bild upp i headern, och förändrade lite annat, inget stort men jag tycker ändå att det blev bättre. 

1 kommentar:

  1. låter ungefär som min söndag med andra ord :)!

    designen blev bra, kul med förändring! ;))

    ha en fortsatt mysig söndag!

    puss!

    SvaraRadera